Θέλω να οργανώσω ατομικό ή γαμήλιο ταξίδι

Ατομικά
Η εταιρία  μας σας προσφέρει μία σειρά από ατομικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Αν δεν σας καλύπτουν τα προσφερόμενα πακέτα ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το ταξίδι που ονειρεύεστε. Οι εξειδικευμένοι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι είναι σε θέση να οργανώσουν ακόμη και το πιο απαιτητικό πρόγραμμα φροντίζοντας αεροπορικά και άλλα εισιτήρια, ξενοδοχεία μεταφορές και ξεναγήσεις όπου αυτό είναι εφικτό.

Γαμήλια Ταξίδια
Οι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι είναι στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουν και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Λίστα Γάμου
Στο Vlassopoulos Travel σας δίνουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε το γαμήλιο ταξίδι των ονείρων σας δημιουργώντας μία Λίστα Γάμου.

Αφού επιλέξετε ανάμεσα σε εξωτικούς προορισμούς, ταξίδια στην Ευρώπη και σε όλο τον Κόσμο ή ακόμη και διαμονή σε κάποιον από τους εκπληκτικούς προορισμούς και καταλύματα της χώρας μας το ταξίδι που σας ταιριάζει, ο ταξιδιωτικός μας σύμβουλος θα σας δώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεστε για να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας για τη λίστα γάμου και το πώς μπορούν να σας προσφέρουν το γαμήλιο δώρο τους μέσα από αυτήν.

Οι «δωροθέτες» σας θα έχουν τη δυνατότητα να καταβάλλουν το χρηματικό ποσό που επιθυμούν σε μετρητά, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή ακόμη και με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Η εταιρία από τη μεριά της θα συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία της δραστηριότητας της λίστας σας και θα σας ενημερώνει για τα ονόματα των καταθετών και τα ποσά που έχουν καταβάλει μέχρι να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό και το Γαμήλιο Ταξίδι σας να γίνει πραγματικότητα.

Καλέστε τώρα το κατάστημα Vlassopoulos Travel που σας εξυπηρετεί για να δημιουργήσετε τη δική σας Λίστα Γάμου!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn