Θέλω να κάνω κράτηση σε ξενοδοχείο

Κάντε κράτηση για ξενοδοχείο στην Ελλάδα ή το Εξωτερικό στο Vlassopoulos Travel. Σας συμφέρει!

Για να πραγματοποιήσετε κράτηση σε ξενοδοχείο υπάρχουν 3 διαφορετικοί τρόποι για να επιλέξετε.

Σε ένα από τα καταστήματά μας
Σας περιμένουμε  στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί για να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας.

  • Σύνταγμα: Σταδίου 3 (3ος Όροφος), Αθήνα 10 562
  • Καλλιθέα: Αραπάκη 74 & Μαντζαγριωτάκη, Καλλιθέα, 176 76

Τηλεφωνικά
Καλέστε στο κατάστημα της επιλογής σας.
Σύνταγμα: (+30) 210-3232200 ή Καλλιθέα:(+30) 210-9579300.

Ο ταξιδιωτικός σύμβουλος του Vlassopoulos Travel με τον οποίο θα επικοινωνήσετε θα πραγματοποιήσει την προ-κράτησή σας.  Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, θα σας αποσταλεί μέσω FAX ή Email το VOUCHER της κράτησης. Το  VOUCHER είναι το έγγραφο που θα χρειαστείτε για το Check In στο κατάλυμα.

Τρόποι πληρωμής τηλεφωνικής κράτησης:

  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Ο ταξιδιωτικός μας σύμβουλος θα σας δώσει τον αριθμό ή το IBAN του τραπεζικού λογαριασμού της τράπεζας που σας εξυπηρετεί. Μετά την κατάθεση των χρημάτων ή τη μεταφορά τους μέσω Web Banking η προ-κράτηση που έχετε κάνει ολοκληρώνεται.
  • Με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα. Ο ταξιδιωτικός μας σύμβουλος θα σας αποστείλει μέσω FAX ή Email μία φόρμα / εξουσιοδότηση την οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε και να επιστρέψετε (μέσω FAX ή Email) υπογεγραμμένη. Μετά τη χρέωση που θα πραγματοποιηθεί η προ-κράτηση που έχετε κάνει ολοκληρώνεται.

Online
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κράτηση σε επιλεγμένα καταλύματα από το vlassopoulostravel.gr. Περιηγηθείτε στο site του Vlassopoulos Travel και επιλέξτε το κατάλυμά που σας ενδιαφέρει. Μέσα από τη σελίδα παρουσίασης του καταλύματος εάν αυτό είναι διαθέσιμο για Online κράτηση υπάρχει ειδική σήμανση.  Ακολουθήστε το σύνδεσμο ο οποίος θα σας μεταφέρει στη σελίδα κράτησης. Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ημερομηνία, τύπο δωματίου, δυνατότητες διατροφής και άλλα. Όταν ολοκληρώσετε την επιλογή των προτιμήσεών σας προχωρήστε στην πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας στο ασφαλές περιβάλλον της EUROBANK ή μέσω Paypal.

To Vlassopoulos Travel έχει ως προτεραιότητα την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn