(+30) 210-3232200  ( Σύνταγμα )
(+30) 210-9579310  ( Καλλιθέα  )

Αναζητηση
NEO  Έντυπο

NEO Έντυπο

Καθαρά Δευτέρα, 25η Μαρτίου & Πάσχα Early Booking

By Eliza

Grand Vytina

Grand Vytina

3 νύχτες σε junior suite με πρωινό & παιδί δωρεάν από 180€ το άτομο

By Eliza

Apsis Hotel

Apsis Hotel

3 νύχτες με ημιδιατροφή & 2 παιδιά δωρεάν από 125€ το άτομο

By Eliza

Divani Meteora

Divani Meteora

2 νύχτες με ημιδιατροφή & παιδί δωρεάν από 155€ το άτομο

By Eliza

Mediterranean Village

Mediterranean Village

2 νύχτες με ημιδιατροφή, αποκριάτικο πάρτυ & παιδί δωρεάν από 105€ το άτομο

By Eliza

Επιλέξτε το ταξίδι που σας ταιριάζει

Υπηρεσιες

Υπηρεσίες

Το ταξιδιωτικό γραφείο Vlassopoulos Travel σας προσφέρει μία τεράστια γκάμα οργανωμένων εκδρομών στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αναζητήστε στις σελίδες μας οργανωμένες Οδικές, Αεροπορικές και Ακτοπλοϊκές Εκδρομές στην Ελλάδα σε καταπληκτικούς νησιωτικούς ή χερσαίους προορισμούς.

Η εταιρία  μας σας προσφέρει μία σειρά από ατομικά ταξίδια στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Αν εσείς όμως χρειάζεστε περισσότερα, το Vlassopoulos Travel Services είναι εδώ για να σχεδιάσει μαζί σας ένα ταξίδι σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Οι εξειδικευμένοι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι είναι σε θέση να οργανώσουν και να διεκπεραιώσουν ακόμη και το πιο

Διακοπές και απόδραση! Οι Έλληνες μπορεί να μην έχουμε εγγράψει την κρουαζιέρα στο DNA των διακοπών μας, η όλη εμπειρία έχει τεράστιο πολιτισμικό ενδιαφέρον και μεγάλη αξία χαλάρωσης και διασκέδασης. Το κόστος δε, συνήθως είναι προσιτό και ανταγωνιστικό.

Στο Vlassopoulos Travel σας δίνουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε το γαμήλιο ταξίδι των ονείρων σας δημιουργώντας μία Λίστα Γάμου. Αφού επιλέξετε ανάμεσα σε εξωτικούς προορισμούς, ταξίδια στην Ευρώπη και σε όλο τον Κόσμο ή ακόμη και διαμονή σε κάποιον από τους εκπληκτικούς προορισμούς

Η συνεργασία μας με τις καλύτερες ακτοπλοϊκές και αεροπορικές εταιρείες σε Ελλάδα και Ευρώπη και το εξειδικευμένο προσωπικό του γραφείου μας είναι παράγοντες εγγύησης για την έκδοση οποιουδήποτε αεροπορικού και ακτοπλοϊκού εισιτηρίου στις οικονομικότερες τιμές.

To Vlassopoulos Travel έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που καλύπτουν τις ανάγκες στην αγορά του Business Travel. Στη εταιρία μας θα βρείτε τον ιδανικό και αξιόπιστο συνεργάτη που θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής σας δραστηριότητας.

Το γραφείο μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων. Απευθυνθείτε στους ταξιδιωτικούς συμβούλους του γραφείου μας οι οποίοι θα σας προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις φροντίζοντας να σας παραδοθεί το αυτοκίνητο που έχετε επιλέξει την ακριβή ώρα που εσείς επιθυμείτε στο αεροδρόμιο ή στο λιμάνι προορισμού σας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Η εταιρεία μας από την ίδρυση της έως και σήμερα είναι δίπλα σας σε κάθε ταξιδιωτική σας ανάγκη. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η σχολαστική επιλογή των συνεργατών μας αποτελούν βασικό συστατικό στο να παρέχουμε μετακινήσεις υψηλών προδιαγραφών με ασφάλεια και συνέπεια.

vlassopoulos travel logo bw
(+30) 210-3232200
(+30) 210-9579310
Σταδίου 3 (3ος Όροφος), Αθήνα 105 62
Μαντζαγριωτάκη 82, Καλλιθέα, 176 76
οδηγίες πρόσβασης & χάρτης