από 620,00€
Κράτηση Τώρα

Βουδαπέστη | Πράγα | Βιέννη (Κρουαζιέρα στον Δούναβη | Μπρατισλάβα | Τσέσκυ Κρούμλοβ)

Βουδαπέστη Πράγα Βιέννη
0/5

Διάρκεια

9 ημέρες

Είδος Εκδρομής

Οργανωμένη Εκδρομή

Τύπος Εκδρομής

Οδική

Γλώσσες

___

Με μια ματιά

Βουδαπέστη
Με χίλια χρόνια Ιστορίας, αποτελεί μοναδικό μωσαϊκό αρχιτεκτονικών επιρροών, με στοιχεία μπαρόκ, αρ νουβό και νεοκλασικά να συνθέτουν ένα τοπίο ειδυλλιακό. Η «διπλή» πρωτεύουσα στις όχθες του ποταμού αποτελείται από δύο ξεχωριστές πόλεις, οι οποίες ενώνονται με γέφυρες, τη Βούδα και την Πέστη. Η πρώτη είναι χτισμένη σε λόφους και η δεύτερη, απολύτως επίπεδη, στις όχθες του Δούναβη.  Σύμφωνα με ένα μεσαιωνικό ρητό: «Υπάρχουν τρεις πόλεις-μαργαριτάρια: η Βενετία στο νερό, η Φλωρεντία στην πεδιάδα και η Βούδα στο λόφο».

Βιέννη
Βαλσάκια του Στράους, πίνακες του Κλιμτ, σοκολατένιες sacher torte, επιβλητικά ανάκτορα, βόλτες με άμαξες και ρομαντικοί περίπατοι στη Sterngasse, ανάμεσα στα αμέτρητα σιντριβάνια, είναι τα βασικά κεφάλαια του ατελείωτου παραμυθιού που λέγεται «Βιέννη».

Πράγα
Το ιδιαίτερο μείγμα μπαρόκ και γοτθικής αρχιτεκτονικής, η καλοδιατηρημένη Παλιά Πόλη στις όχθες του Μολδάβα, η σημαντική πολιτιστική κληρονομιά (Κάφκα, Μούχα, Σμέτανα ), τα jazz clubs, το μαύρο θέατρο και η αύρα εποχής που αποπνέει (από τις αντικερί μέχρι τα κουλτουριάρικα cafes, όπου σύχναζαν οι διανοούμενοι των αρχών του προηγούμενου αιώνα), τοποθετούν την Πράγα ανάμεσα στις πιο ατμοσφαιρικές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Το ιστορικό κέντρο, το οποίο θα μονοπωλήσει τις βόλτες σας, περπατιέται εύκολα και σχεδόν σε κάθε γωνιά θα βρείτε κι έναν καλό λόγο για να κοντοσταθείτε.

  Early Booking:

  Οι τιμές ισχύουν με έγκαιρη κράτηση έως 15/05 και για περιορισμένο αριθμό δωματίων.
  Έπειτα θα προσαυξηθούν περίπου 12%

  Τιμή κατ’ άτομο:

Αναχωρήσεις 22/06 – 30/06
Δίκλινο 620 €
3ο άτομο ενήλικας 605 €
3ο άτομο παιδί έως 12 ετών 590 €
Μονόκλινο 890 €
Δείτε Περισσότερα

Πρόγραμμα

Ανάπτυξη όλων

Περιλαμβάνονται / Δεν Περιλαμβάνονται

Αξιοθέατα

Ανάκτορα Σενμπρούν

Τοποθεσία Εκδρομής

Βουδαπέστη Πράγα Βιέννη

Πληροφορίες & Σημειώσεις

Σημαντικά

Οι θέσεις στο πούλμαν δίνονται με σειρά προτεραιότητας εγγραφής στην εκδρομής


Το πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να τροποποιηθεί αν κριθεί αναγκαίο


Για την συμμετοχή μας στην εκδρομή είναι απαραίτητη ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες και έκδοσης το πολύ έως 12 ετών ή διαβατήριο

Αναχωρήσεις:

9 ημέρες: 22/06

Η συμμετοχή σε οποιαδήποτε Οργανωμένη Εκδρομή, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα vlassopoulostravel.gr
από 620,00€

Με Ενδιαφέρει

Μπορεί να σας αρέσουν επίσης