από 695,00€
Κράτηση Τώρα

Σικελία

Σικελία
0/5

Διάρκεια

5 Ημέρες

Είδος Εκδρομής

Οργανωμένη Εκδρομή

Τύπος Εκδρομής

Αεροπορική

Γλώσσες

___

Με μια ματιά

Ένα ταξίδι στη Σικελία είναι ένα ταξίδι ιστορίας όπου το ελληνικό στοιχείο επιβιώνει εδώ και αιώνες… Με την Καππαδοκία της Μεσογείου, τα στενά της Σκύλας και της Χάρυβδης, τις Συρακούσες και την πανέμορφη μεσαιωνική Ταορμίνα σίγουρα δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους.

Τιμή κατ’ άτομο:

Αναχώρηση Δίκλινο Μονόκλινο
02/06, 08/09, 15/09
22/09 & 29/09
695 € +100 €

 

Δείτε Περισσότερα

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

  • Παλέρμο | Σελινούντα | Scala dei Turchi | Ακράγαντας | Κατάνια | Αίτνα | Ορτυγία | Συρακούσες | Τσεφαλού | Μεσσίνα | Ταορμίνα | Έριτσε | Μονρεάλε

Πρόγραμμα

Ανάπτυξη όλων

Περιλαμβάνονται / Δεν Περιλαμβάνονται

Τοποθεσία Εκδρομής

Σικελία

Πληροφορίες & Σημειώσεις

Πτήσεις με Volotea
V7 1513 Αθήνα – Παλέρμο 08.50 – 09.45
V7 1512 Παλέρμο – Αθήνα 16.30 - 19.20
Σημαντικά
Το τελεφερίκ για την Αίτνα (Funivia Dell’ Etna) στοιχίζει 30 € για τους ενήλικες και 23 € για τα παιδιά έως 10 ετών. Φθάνει στο σημείο Λα Μοντανιόλα (La Montagnola) και έχει συνολικό υψόμετρο 2500m εκεί μπορούμε να δούμε κάποιους από τους κεντρικούς κρατήρες του Ηφαιστείου (Σημειωτέων υπάρχεουν και σε μεγαύτερο υψόμετρο κρατήρες όπου για να τους δει κανείς παίρνει τζιπ 4Χ4.
Όσοι έχουν πρόβλημα με το υψόμετρο μπορούν να μείνουν στο σημείο που θα μας αφήσει το πούλμαν και λέγεται Rifujo Sapienza (από εδώ παίρνουμε το τελεφερίκ) και μπορεί να δει κανείς χαμηλότερους και αρχαιότερους κρατήρες του Ηφαιστείου όπως τους κρατήρες Silvestri.
Το πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να τροποποιηθεί αν κριθεί αναγκαίο.
Η συμμετοχή σε οποιαδήποτε Οργανωμένη Εκδρομή, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα vlassopoulostravel.gr
από 695,00€

Με Ενδιαφέρει

Μπορεί να σας αρέσουν επίσης