Η Ιστορία μας

Η εταιρεία Vlassopoulos Travel Services ιδρύθηκε το 2004, με σκοπό να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους τομείς της διαχείρισης, ανάπτυξης και προώθησης τουριστικών πακέτων, την οργάνωση και υλοποίηση Συνεδρίων και γενικότερα την κάλυψη τουριστικών υπηρεσιών με βάση προϊόντα σχεδιασμένα ειδικά για τις ανάγκες του κάθε πελάτη, του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά.

Η εταιρία διατηρεί συνεργασίες με τις πιο αναγνωρίσιμες αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες καθώς και με ξενοδοχεία και καταλύματα στην Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα, όπως επίσης και με εταιρίες παροχής ταξιδιωτικών ή υπηρεσιών μεταφορών.

Ανθρώπινο δυναμικό

Τα ιδρυτικά στελέχη της εταιρίας, με εφόδια εμπειρία, εξειδίκευση και γνώση είκοσι πέντε και πλέον ετών, αλλά και το υπόλοιπο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας με μικρό μέσο όρο ηλικίας, υψηλό γνωστικό επίπεδο και συνεχή επιμόρφωση καθιστούν την εταιρεία δημιουργική, πρωτοπόρα, ευέλικτη και προσαρμόσιμη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας ξεπερνά τα 20 στελέχη και είναι διαρκώς αυξανόμενο.

Η αποστολή μας

Εμπιστευθείτε το γραφείο μας για ένα ακτοπλοϊκό ή αεροπορικό εισιτήριο μέχρι και ένα ταξίδι στην άλλη άκρη του κόσμου.

Η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες, καθώς και με τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, θα προσφέρουν στο ταξίδι σας την λεπτομέρεια που του αρμόζει.

Αξιοποιώντας την πολύχρονη πείρα μας σε όλο το φάσμα του τουρισμού και παρέχοντας σας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε στο φιλόξενο χώρο μας και να σχεδιάσουμε το επόμενο ταξίδι σας, σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις και το δικό σας πρόγραμμα.

17+

Χρόνια Εμπειρίας!

Αξιοποιούμε την πολύχρονη πείρα μας σε όλο το φάσμα του τουρισμογια να σχεδιάσουμε το ταξίδι σας και σας περιμένουμε στους φιλόξενους χώρους μας

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Ελλάδα & Εξωτερικό

Οργανωμένες Αεροπορικές, Οδικές και Ακτοπλοϊκές Εκδρομές με προσεγμένα προγράμματα και επισκέψεις σε σημεία που πραγματικά ενδιαφέρουν

ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Ατομικά Πακέτα

Ατομικά πακέτα διακοπών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, κομμένα και ραμμένα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό του κάθε ταξιδιώτη

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Αεροπορικά & Ακτοπλοϊκά

Έκδοση Αεροπορικών εισιτηρίων για όλες τις μεγάλες αεροπορικές εταιρίες αλλά και τις Low Cost. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια όλων των εταιριών για όλα τα λιμάνια!

Εμείς έχουμε την λύση, εσείς έχετε την ποιότητα και την σιγουριά!