fbpx

(+30) 210 9579300

Αναζητηση
Ρόδος με Χάλκη, Σύμη & Καστελόριζο

Ρόδος με Χάλκη, Σύμη & Καστελόριζο

Αεροπορική εκδρομή 6 ημέρες από 435€ το άτομο all inclusive

By Eliza

Χίος με γεύση Σμύρνης

Χίος με γεύση Σμύρνης

Αεροπορική εκδρομή 5 ημέρες με ημιδιατροφή σε ξενοδοχείο 4* από 335€ / άτομο με ημιδιατροφή

By Eliza

Sikyon Coast Hotel & Spa 4*

Sikyon Coast Hotel & Spa 4*

Από 147€ δίκλινο / νύχτα με ημιδιατροφή & παιδί δωρεάν

By Eliza

Μυτιλήνη με γεύση Αϊβαλί

Μυτιλήνη με γεύση Αϊβαλί

Αεροπορική εκδρομή 5 ημέρες με ημιδιατροφή σε ξενοδοχείο 4* από 425€ / άτομο με ημιδιατροφή

By Eliza

Amalias Hotel 3* superior

Amalias Hotel 3* superior

Από 99€ δίκλινο / νύχτα με ημιδιατροφή & 2 παιδιά δωρεάν

By Eliza

3 Ήπειροι 7/8 ημέρες

 • font size decrease font size decrease font size increase font size increase font size
 • Εκτύπωση
 • Email
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αναλυτικό Πρόγραμμα


 

Ημέρα Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
1η ημέρα Πειραιάς, Ελλάδα - 17:00
2η ημέρα Εν πλώ - -
3η ημέρα Κάιρο (Πόρτ Σάιντ), Αίγυπτος 06:30 22:00
4η ημέρα Άσντοντ, Ισραήλ 08:00 22:00
5η ημέρα Λεμεσός, Κύπρος 11:00 18:00
6η ημέρα Ρόδος, Ελλάδα 12:00 18:30
7η ημέρα Κουσάντασι, Τουρκία 07:00 17:00
8η ημέρα Πειραιάς, Ελλάδα 07:00 -

  

Τιμές & Αναχωρήσεις


Αναχωρήσεις 2022:

Νοέμβριος: 19, 26
Δεκέμβριος: 03, 10

Εσωτερική καμπίνα από 699 €
Εξωτερική με παράθυρο από 809 €
Καμπίνα με μπαλκόνι από 999€

Τιμές βάση διαθεσιμότας. Ενημερωθείτε από ταξιδιωτικό μας σύμβουλο. 

Περιλαμβάνονται


 • Απεριοριστα Κλασικα Ποτα
 • Η τιμή είναι ανά ενήλικα και περιλαμβάνει λιμενικούς φόρους και χρεώσεις υπηρεσιών
 • Γευματα Στο Πλοιο
 • Διασκεδαση Εν Πλω
 • Εκδρομή - Έφεσος, Κουσάντασι
 • Εκδρομή - Εκδρομή στο Κάιρο
 • Φιλοδωρηματα

Δεν Περιλαμβάνονται


 • Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης, οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

Σημειώσεις


Για την επιβεβαίωση απαιτείται 30% προκαταβολή της συνολικής αξίας της κράτησης και εξόφληση 30 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας. Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 30 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.
Για την ολοκλήρωση της κράτησης και σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο (α) Διαβατήριο (α)/ Ταυτότητα (ες) για την ορθότητα την έκδοση και την παράδοση των εισιτηρίων.
Τα παιδιά που δεν έχουν ταυτότητα και ταξιδεύουν και με τους δύο γονείς τους χρειάζονται διαβατήριο σε ισχύ. Τα παιδιά που έχουν αστυνομική ταυτότητα και είναι με τους δύο γονείς τους ταξιδεύουν κανονικά
Τα παιδιά που συνοδεύονται από ένα γονέα πρέπει να έχουν την γραπτή συγκατάθεση του έταιρου γονέα για να μπορέσουν να ταξιδέψουν πλέον των ανωτέρω εγγράφων
Τα παιδιά που ταξιδεύουν με λοιπούς συγγενείς θα πρέπει να έχουν την γραπτή συγκατάθεση και των δύο γονέων για να μπορέσουν να ταξιδέψουν πλέον των ανωτέρω εγγράφων
Για τη συμμετοχή σας στην ανωτέρω κρουαζιέρα είναι απαραίτητο να έχετε διαβατήριο σε ισχύ ή αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες.

Ακυρωτικά για μεμονωμένες κρατήσεις:

 • 45 ημέρες πριν την αναχώρηση: επιστροφή χρημάτων
 • 44-31 ημέρες πριν την αναχώρηση: 25% ακυρωτικά επί του συνόλου
 • 30-16 ημέρες πριν την αναχώρηση: 50% ακυρωτικά επί του συνόλου
 • 15-08 ημέρες πριν την αναχώρηση: 75% ακυρωτικά επί του συνόλου
 • 07ημέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου

 
Οι τιμές προσφοράς ισχύουν για περιορισμένο αριθμό καμπίνων και ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ή να αποσυρθούν από τις εταιρίες χωρίς καμία προειδοποίηση.
Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για την Ελληνική αγορά και αφορά Νέες Κρατήσεις για περιορισμένο αριθμό καμπινών ανά κατηγορία μέχρι εξαντλήσεως του συγκεκριμένου αποθέματος.

Περιγραφή


Αν η ιδέα του να εξερευνήσετε τρεις διαφορετικές ηπείρους (Ευρώπη, Ασία και Αφρική) σε μόλις 7 Νύχτες σας ενθουσιάζει, τότε δεν πρέπει να χάσετε αυτή τη μοναδική κρουαζιέρα που συνδυάζει προορισμούς αρχαιολογικού, θρησκευτικού και πολιτισμικού ενδιαφέροντος. Στην Αίγυπτο, οι Πυραμίδες της Γκίζας, με την εντυπωσιακή Νεκρόπολη, τους τάφους των Φαραώ και το Άγαλμα της Σφίγγας, θα ξυπνήσουν τον αρχαιολόγο μέσα σας. Στο Ισραήλ, με βάση μας το λιμάνι της Ασντόντ, θα επισκεφτείτε τους Άγιους Τόπους: τη Βηθλεέμ και την Ιερουσαλήμ, όπου σήμερα συνυπάρχουν τρεις διαφορετικές θρησκείες. Μετά, το κρουαζιερόπλοιο μας θα σταματήσει (για πρώτη φορά) στη Λεμεσό και την Πάφο στην Κύπρο, όπου σας περιμένουν μεσαιωνικά κτίσματα και κατακόμβες. Θα περάσουμε επίσης χρόνο στο Κουσάντασι στην Τουρκία, αλλά και στην αρχαία Έφεσο (έναν από τους μεγαλύτερους ανοιχτούς αρχαιολογικούς χώρους στην Ευρώπη). Τέλος, αν είστε λάτρεις της μεσαιωνικής ιστορίας, θα σας ενθουσιάσει η εκδρομή στη Ρόδο όπου θα συνδυάσετε μια επίσκεψη στην αρχαία ακρόπολη της Λίνδου με μια βόλτα στη Μεσαιωνική Πόλη του νησιού.

Χρήσιμες Πληροφορίες


Τρέχουσες απαιτήσεις για συμμετοχή στις κρουαζιέρες της Celestyal

Πριν επιβιβαστούμε μαζί στην κρουαζιέρα, πρέπει να συμπληρώσετε απαραίτητα έγγραφα, τα οποία θα παρουσιάσετε στο λιμάνι, όπως το εγκεκριμένο πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά της COVID-19, αναγνωρισμένο από την Ελληνική κυβέρνηση , για όσους ταξιδεύουν και είναι άνω των 12 ετών.

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το έγγραφο, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Η μη συμμόρφωση με τις κάτωθι απαιτήσεις ή η εμφάνιση συμπτωμάτων, ή η φροντίδα ατόμου που εμφανίζει συμπτώματα της COVID-19 14 μέρες πριν την επιβίβαση θα οδηγήσει στην απαγόρευση επιβίβασης.

Εγκεκριμένα εμβόλια κατά της COVID-19
Ολοι οι επιβάτες άνω των 12 ετών θα πρέπει να παρουσιάσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού εγκεκριμένο από την ελληνική κυβέρνηση. Σύμφωνα με το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας, πλήρως εμβολιασμένος θεωρείται κάποιος που έχει λάβει και την ενισχυτική δόση (booster), εφόσον έχει παρέλθει διάστημα 7 μηνών από την τελευταία δόση εμβολίου. Εάν έχετε πρόσφατα εμβολιαστεί με μονοδοσικό εμβόλιο ή με εμβόλιο δύο δόσεων,, σιγουρευτείτε ότι έχουν παρέλθει 14 ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της κρουαζιέρας σας και την τελευταία δόση. Η απαίτηση αυτή δεν ισχύει για όσους έχουν λάβει την ενισχυτική δόση (booster), η οποία έχει άμεση ισχύ. Πιστοποιητικό νόσησης διάρκειας μέχρι 90 ημέρες είναι επίσης αποδεκτό για να ταξιδέψετε. Σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα, όλο το πλήρωμα της Celestyal Cruises είναι πλήρως εμβολιασμένο.

Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα
Αν ταξιδεύετε προς Ελλάδα , πρέπει να συμπληρώσετε ένα PLF (Passenger Locator Form). Επισκεφθείτε το Visit travel. gov.gr για να συμπληρώσετε το PLF και να ελέγξετε τις απαιτήσεις εισόδου από τη χώρα προέλευσής σας.

Παιδιά, Άτομα άνω των 60 ετών ή με Υποκείμενα Νοσήματα
Για παιδιά 6 έως 11 ετών τη στιγμή της επιβίβασης (εκτός αν είναι εμβολιασμένα), απαιτείται αρνητικό rapid τεστ αντιγόνων εντός 48 ωρών πριν την επιβίβαση. Επιβάτες άνω των 60 ετών και όσοι έχουν υποκείμενα νοσήματα, ανεξαρτήτως ηλικίας, συστήνεται να επισκεφτούν γιατρό, πριν το ταξίδι, για να αξιολογήσει αν μπορούν να ταξιδέψουν.

Χρήση μάσκας
Απαιτείται να φοράτε μάσκα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, εκτός από όταν κάθεστε για φαγητό ή ποτό. Δεν απαιτείται η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, όπως οι πισίνες ή τα εξωτερικά καταστρώματα, εκτός αν υπάρχει μεγάλη συνάθροιση και δεν μπορούν τα τηρηθούν οι κοινωνικές αποστάσεις. Η άρνηση συμμόρφωσης με τα πρωτόκολλα υγείας και τη χρήση του PPE εν πλω θα οδηγήσει στην άρνηση επιβίβασης.

Ταξιδιωτική ασφάλεια
Συστήνεται έντονα ιατρική ασφάλεια κατά COVID-19, ασφάλεια ακύρωσης και ταξιδίου καθ’ όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας και του ταξιδίου, από τη στιγμή αναχώρησης από το σπίτι σας μέχρι τη στιγμή της επιστροφής.

Έγγραφα για το Check-In
Θα χρειαστεί να παρουσιάσετε το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο, τη βίζα (αν χρειάζεται), το ερωτηματολόγιο δημόσιας υγείας, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εδώ, και το πιστοποιητικό εμβολιασμού σας έναντι της COVID-19, εγκεκριμένο από τον ΠΟΥ. Το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι απαραίτητο για όλους άνω των 12 ετών.

Οδηγοί
Όταν είναι δυνατόν, χρησιμοποιείτε τις φόρμες κράτησης ή καλείτε από την καμπίνα σας, για να κλείσετε υπηρεσίες εν πλω. Οι υπηρεσίες γευμάτων θα διατίθενται σε εστιατόρια a la carte και μπουφέ και θα σερβίρονται από το πλήρωμα. Όλα τα μενού φαγητών και ποτών διαθέτουν κώδικες QR για όσους επιθυμούν να διαβάζουν να διαβάζουν τα μενού.

Πρωτόκολλα εν πλω
Τα νομικά πρωτόκολλα απαιτούν την καθημερινή μέτρηση της θερμοκρασίας για όλους τους επιβάτες και το πλήρωμα. Γι’ αυτόν τον λόγο, έχουμε εγκαταστήσει θερμόμετρα εν πλω. Τα θερμόμετρα είναι τοποθετημένα δίπλα από τα ασανσέρ στο κατάστρωμά σας. Να θυμάστε να χρησιμοποιείτε αυτά τα θερμόμετρα καθημερινά έως τις 12:00 το μεσημέρι το αργότερο ή πριν βγείτε στη στεριά, όποιο γίνει πρώτα.

Στην ξηρά
Σας συστήνουμε έντονα να συμμετέχετε σε χερσαίες εκδρομές, που οργανώνει το πλοίο. Εντούτοις, μπορείτε να επιλέξετε να βγείτε στην ξηρά μόνοι σας, αλλά πρέπει πάντα να διασφαλίζετε τη συμμόρφωσή σας με τα τοπικά πρωτόκολλα υγιεινής. Σημειώστε ότι μπορεί να περάσετε από τυχαίους ελέγχους στα λιμάνια που επισκεπτόμαστε.

Rapid Antigen τεστ
Θα χρειαστεί να κάνετε ένα δωρεάν συμπληρωματικό τεστ Rapid Antigen κατά τη διαδικασία της επιβίβασης.Απαιτείται αρνητικό αποτέλεσμα για την επιβίβαση στο πλοίο.Αυτό είναι υποχρεωτικό χωρίς εξαιρέσεις.

Passenger Locator Form για κρουαζιερόπλοια
Θα πρέπει να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε το Passenger Locator Form για κρουαζιερόπλοια από το celestyal.com. Αυτή η φόρμα θα παραδίδεται κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας στον φροντιστή της καμπίνας σας.

Αποσκευές
Οι αποσκευές σας θα λάβουν ετικέτες κατά το check-in και θα σταλούν για απολύμανση, πριν φορτωθούν στο πλοίο και παραδοθούν στην καμπίνα σας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Όνομα
Τηλέφωνο επικοινωνίας :*
E-mail*
Σχόλια:
Κωδικός ασφαλείας :

vlassopoulos travel logo bw
 
(+30) 210 9579300Μαντζαγριωτάκη 82, Καλλιθέα, 176 76
οδηγίες πρόσβασης & χάρτης